Testin vastaukset

Eniten a-vastauksia:

Olet synnynnäinen maidontuottaja. Luonnollisesti tykkäät lypsämisestä, mutta lisäksi olet neuroottisen tarkka puhtaudesta ja rakastat numeroita. Mitä Mansikki lypsi tänään, entä mitkä olivat rasva- ja valkuaispitoisuudet, maidon virtausnopeus ja soluluku? Pyörittelet illat pitkät karjasi keskituotoksen pitkän aikavälin kehityslaskelmia Minun Maatilani -ohjelmassa, kunnes uni voittaa. Näet unta, että nimesi komeilee ensi keväänä Parhaat karjat -listauksen ensimmäisellä tilalla.

Eniten b-vastauksia:

Olet synnynnäinen seminologi. Lehmän peräpää on jostakin syystä aina kiehtonut sinua, ja mietit päivät pitkät kohdunkaulan kiemuroita ja munasarjojen saloja. Toki arvostat myös suhteellisen säännöllistä työaikaa ja lupsakoita (ihmis)asiakkaita. Jokainen alkuunlaittamasi vasikka on sinulle tärkeä ja tuo aina yhtä suuren tyydytyksen hyvin tehdystä työstä. Työkavereiden kanssa vertailette uusimattomuusprosentteja ja kilpailette sillä, kenen olkapää on operoitu useimmin.

Eniten c-vastauksia:

Olet synnynnäinen sorkkahoitaja. Jo koulussa pidit eläinten lisäksi koneista ja tekniikasta. Lisäksi huolehdit suorastaan pikkutarkasti siitä, että kenkäsi olivat aina vimpan päälle sopivat ja varpaankynnet leikattu. Jaksat työn lomassa miettiä päivästä toiseen erilaisia navettaratkaisuja ja niiden vaikutusta sorkkaterveyteen. Myös lehmien luonne-erot kiehtovat sinua – miksi Noppa astelee aina sorkkahoitoparteen arvokkaasti ja numeroa tekemättä, siinä missä Nippa riehuu ja reuhtoo vastaan viimeiseen asti?

Eniten d-vastauksia:

Olet synnynnäinen emolehmätuottaja. Jokainen vasikka on sinulle suuri saavutus, ja rakastat edelleen katsella syntymän ihmettä, vaikka se on urallasi toistunut jo jokusen tuhatta kertaa. Pidät myös (ainakin näennäisestä) vapaudesta: et ole sidottu kellontarkkoihin lypsyaikoihin ja voit välillä heittäytyä huolettomaksi elämäntapaintiaaniksi – ainakin kymmeneksi minuutiksi, kunnes lähdet taas ajamaan rehua emojen eteen pihattoon ja korjaamaan laidunaitoja sinne kauimmaiselle lohkolle.

Eniten e-vastauksia:

Olet synnynnäinen eläinlääkäri. Koulussa sait pelkkiä kymppejä (paitsi köksästä harmittavasti vain ysin, mutta kuka sitä tarvitsee). Luit Kaikenkarvaiset ystäväni -kirjan koirankorville. Sinulla on aina ollut sisäsyntyinen auttamishalu: raahasit lapsena kotiin siipirikkoja lintuja ja nälkiintyneitä siilejä, kunnes äiti laittoi hommalle stopin. Sarvekkaat ja sorkalliset potilaasi kohtelevat sinua toisinaan kovakouraisesti, mutta suhtaudut asiaan tyynesti. Kollegoiden kanssa vertailet mustelmia ja haet vertaistukea kertomalla viime viikon keissistä, kun yritit saada vihaiselta kaapinkokoiselta holsteinilta verinäytettä häntäsuonesta.