Näin tilaat siemenannoksia emolehmäkarjaasi

Faba tuo vuosittain ennakkoon tilattavien liharotusonnien annoksia emolehmäkarjojen käyttöön. Annoksia tilataan pääosin vain sen verran kuin niihin on tilauksia. Tilattavat sonnit on valikoitu yhteistyössä rotuyhdistysten kanssa. Ennakkotilaussonnien tilausaika on käsillä nyt. Huomaathan, että tilaukset tulee olla Fabassa 31.12.2020 mennessä. Tilaa ennakkotilaussonnit tilauslomakkeen kautta.

Faban jakelusta löytyy myös valikoima VikingGeneticsin omia sonneja sekä vanhempia tuonteja muista maista. Muistathan, että liharotuannoksia on vähän ja varastotilanne elää. Jos siis löydät kiinnostavia annoksia, kannattaa toimia heti! Myös seminologien säiliöistä voi löytyä vapaita annoksia monista mielenkiintoisista sonneista. Kysy lisätietoja tarjonnasta tilasi jalostusasiantuntijalta tai tutustu valikoimiin.

Mikäli jakelusta tai ennakkotilattavista sonneista ei löydy mieluista, sinulla on myös mahdollisuus tilata annoksia yksityisesti Faban kautta. Kerro sonnista tai siitä, millaisen sonnin annoksia haluaisit löytää maailmalta. Me autamme mielellämme! Yksityisesti tilattavia annoksia voi tilata milloin vain, mutta kannattaa huomioida, että tuontiprosessiin tulee aina varata noin 3 kuukautta. Kustannusten minimoimiseksi myös nämä annokset kannattaa tuoda yhdessä ennakkotilattavien sonnien kanssa, joten olethan yhteydessä joulukuun loppuun mennessä.

Kun annokset ovat Suomessa, ne toimitetaan Faban Kotiinkuljetus –palvelulla seuraavan typpikierron yhteydessä omaan säiliöösi tai seminologien varasäiliöön. Sovithan kuljetuksesta erikseen ja etukäteen Hollolan Jakelun kanssa, mikäli annosten saamisella on kiire.

Siemennyksen hinta koostuu käyntimaksusta, jonka vyöhykehinta on 18,75-36 eur, siemennysmaksusta (15,20 eur +alv.) sekä sonnikohtaisesta annosmaksusta. Tietoa oman alueesi vyöhykehinnasta löydät täältä. Oman vyöhykkeen voit tarkistaa tästä linkistä. Mikäli siemennys tapahtuu pyhäpäivänä, peritään pyhälisä (15 eur + alv). Mikäli annoksia säilytetään seminologin säiliössä, ja annokset joudutaan hakemaan erikseen, veloitetaan palvelusta 10 euron lisähinta*.

Lisätietoja:

Hollolan jakelu 040 3115 308
Jalostusagronomi Kaisa Sirkko 0400 614 084
Jalostusasiantuntija Päivi Anttila 040 7533 544
Jalostusasiantuntija Tero Mustonen 0400 614 078
Jalostusasiantuntija Anna-Greta Hjerpe 040 3115 830
Jalostusasiantuntija Eija Rantanen 0400 614 044

*Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin